torsdag 31 januari 2013

Äntligen lite flöd!

Vilken dag!
Riktigt vår väder ute, solen skiner och snön glittrar. Sen blir ju allt mycket bättre av att orden flödar, har skrivit nu i flera dagar, små korta stunder så klart, men endå fått en del gjort. Känns bra. Jag har lärt mig att det går inte att sitta och vänta på att inspirationen ska anfalla, utan det är bara börja. Sätta ner rumpan på stolen och börja skriva.
Men nu flödar det....om Fanny och Jonas i Malgomajdalen. Grymma mord och mörka hemligheter i Vbottens pittoreska miljö. Det ni!
Fantastiskt roligt att få skapa egna människor efter smak och tycke. Blanda olika drag och egenskaper hos människor utefter helt eget tycke!
Vega har feber idag oxå, och Ante låg däckad under täcket hela dan igår med hög feber, även Meja va hemma igår med feber, men är idag på skolan feberfri (såklart!)
Jag har en känsla av att jag kommer åka dit så fort resten av familjen är klart. Och ni förstår ju logiken i det va!?

Idag har jag och Ante varit tillsammans i 14år. Just idag.
Det är lång tid. Det känns som att vi va så små då. Tänk om man vetat allt man ska vara med om, gå igenom. Tur är väll att man varit ovetandes, det är inte alltid lätt.
Vi har format varran genom dom här åren, och nog slipar vi lite på varrandras mindre bra egenskaper än idag. Som det ska va.
Vi tror iallafall att vi är lyckligast, att vi har det bäst och att det är vi som hör ihop.
Inga är som vi.
Det känns bra.

Här är en av bilderna som togs i tisdags, som ska användas som presentationsbild. Hon gör ju underverk den där fotografen!:)
Ego? Ja, ibland.

Kramar M

1 kommentar:

  1. Fan Marita vilken fin bild!!!!! Vacker i grunden blir ännu bättre med en duktig fotograf! Saknar dig....när fan ska tiden räcka till för att umgås.....verkar som vi bodde massor av mil från varandra..Kram på dig!

    SvaraRadera