tisdag 13 maj 2014

Manne på sjukan, väntan,födelsedagar,övningskörning, Jobbiga tonåringar och alldeles för många växter.

Jag sitter med en missnöjd känsla i kroppen,,,skulle kunna njuta av tystnaden och av att få vara själv en stund. Mina barn har haft en förmåga att få falsk krupp och hosta så att dom nästan inte hinner kippa efter luft emellan, det brukar visst växa bort i förskoleåldern, Manne som är sju år har med pappa åkt in för att inhalera på sjukstugan.
Jag ringde 1177 och fick veta att det va åsele som hade jouren, men efter att ha pratat med läkaren i Åsele fick vi komma in på sjukstugan i Vilhelmina. Förhoppningsvis ger det effekt och han får sova resten av natten.
Men att man vill byta med dom små liven är ju givet när dom kämpar på med hostan . Stackars små.
Och inte kan man ju riktigt slappna av heller, utan väntar bara på att få veta hur det går.
Jag kan berätta att det va loppis i Vilhelmina ihelgen, sammanlagt hade vi sålt riktigt bra, och jag fick vara nöjd för det lilla, det va enormt med kläder, enormt mycket verkligen.
Jaaa....annars är väl livet hoppigt. Lite kurvigt och ont om nedförsbackar. Jag gillar ju mina planteringar och om ni är ute efter sticklingar så hör med mig först!! Dom övertar mitt liv. Vi bor i grönska, vi blir snart utpressade av slingrande växter,luktpelargoner och ett 30 tal olika chillisar. Vem gör så lixom?
 Sår allt, allt kommer upp, och allt blir överflödigt. Men vem är jag att gnälla om det? Det finns många som gärna skulle vilja ha egenodlade kryddor.
Fast hellre för många chillisar än att sitta med 20 katter.
Jag har dragit på flera tunga beslut, som man så ofta gör, men känner att tidsfristen gått ut och jag måste ta flera jobbiga beslut.
Fast jag kan nog inte påstå att tiden gjort mig klokare.

Min äldsta son fyller år i dagarna, 20 år. Glädje och sorg.
Min näst äldsta son började övningsköra idag. Weird.
Jag skulle kunna dra anekdoter om dom alla, men det är lättare att enkelt säga, jobbiga tonåringar (förlåt mamma!) och resten i olika trotsåldrar! :)

Nu vill vi i första hand bli friska allihopa, sen ska jag och Meja ha några dagars egentid, några timmars flygtid här ifrån. Längtar.

Ögonen svider och jag längtar efter Manne, som jag hoppas kommer snart,
gonatt!

Mita

1 kommentar:

 1. Hej,

  Jag har sökt runt lite på bloggportalen och såg att du håller på att ta körkort. Jag har utvecklat en körkortsteoriapp till iPhone som heter Ta Körkort (http://goo.gl/lu8kwl).

  Den innehåller över 1000 teorifrågor och all teori för att klara det riktiga teoriprovet. Om du vill kan du få appen gratis och testa den. Om du gillar den får du gärna skriva nått litet inlägg om den i din blogg.

  Om detta är någonting som är intressant får du gärna mail på info@teoriappar.se

  Trevlig dag!
  Patrik Jansson

  SvaraRadera