tisdag 29 juli 2014

Sorg och glädje.

Hallå!
Jag vet inte vart tiden tar vägen, men någonstans far den och det har inte varit varken hit till bloggen eller övrigt författande, men jag har massa nya intryck på näthinnan och skärper jag bara till mig så  ska jag  dela med mig.
En sväng ner till landet har det blivit och det det behövdes verkligen att få lite miljöombyte. Synd bara att det blir så sällan.
Hoppas du har det bra.
Kram Mita
Av en slump hittade jag den här bilden och plötsligt vill jag absolut klippa lugg igem....tror saxen kommer fram ikväll.

En bamse kram från en Vega med super lockigt hår!

Nu delar jag med mig av någonting för mig riktigt värdefullt och personligt, mitt Lindö- Här på berget, med utsikt mot ett vackert mälaren. Varje gång jag åker dit så lovar jag mig själv att jag ska åka ner ofta, då det stället fyller mig med glädje. oftast. Man blir ju samtidigt väldigt påmind om dom som inte längre finns med oss i familjen. Vår familj har drabbats hårt och det är dubbelt nr man både känner sorg och glädje för ett ställe. Men för mig är det mer positivt än negativt och det blir jag stärkt av.

Man måste ju åka lite båt för att ta sig från fastlandet, och det va inte helt självklart att Vega gick med på att ha på sig flytvästen, men väl på gick det toppen!

Manne i fören på jollen.

1 kommentar:

  1. du granne.......vi bor ju numera i Arkösund!!!!! vet hur det är, man måste passa på att njuta till 110% minst.....
    Hoppas allt är bra med er, kanske vi får tillfälle för en kram och en fika när vi kommer upp till jakten vore så kul!!! kram

    SvaraRadera